jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

29-35 Szolgáltatások feltöltésének útmutatója.

Vissza

Videón is megnézheted itt, külön ablakban!

Közösségünk Tagjaként módodban áll szolgáltatást feltölteni, amivel KREDIT-hez juthatsz! Ezt a feltöltést, belépés után a felső menüsor, alsó sorában található „SZOLGÁLTATÁSOK” gombra klikkelve indíthatod el!
Mielőtt azonban bármit is feltennél, tudnod kell a következőket!
- A Közösség Tagjainak kedvezményt kell adnod, melynek mértékét Te határozod meg, és a KREDIT-et, mint cserealapot, el kell fogadnod! Ennek kivitelezése internet kapcsolaton keresztül lehetséges, akár okos telefonnal is! Nem ajánlott ennek megkerülése, több okból sem! Az hagyján, hogy a rendszert is megfojthatjátok, a már említett „kiskapuk” használatával, de Magatok ellen is cselekedtek, ha pénz átadást végeztek, és esetleg az illető jelen kormányunk elkötelezett híveként, mint ellenőr munkálkodik. 
Míg a KREDIT-ek mozgatásánál nincs pénzmozgás, csak csere! 
- Szolgáltatás X napra jelenik meg, X KREDIT-ért cserébe. Ez "0" KREDIT is lehet! (Aktualitások!). Ez nem egy nagy „energia” (pénz), de a sok kicsi teszi ezt a rendszert hatalmassá! 
- Érdemes akár kis élelmiszer boltoknak is használni ezt a rendszert, és feltenni kis üzleteket, mint szolgáltatás, függetlenül attól, hogy mi található a központi kínálatban, hiszen így a kis családi boltok feléledhetnek, ha megfelelő taglétszám után már csak ezt a rendszert szolgálják ki egy idő után!
Szóval, a „SZOLGÁLTATÁSOK” gombra klikkelése után megjelenik a lehetőség feltenni az új szolgáltatást. Válaszd az „Új szolgáltatás” feliratú gombot és klikk rá!

 


Megjelenik egy adatlap, amit értelemszerűen kell kitöltened, vigyázva arra, hogy az igazat írd, ne csapj be másokat! Ha finoman akarok fogalmazni, azt mondom: „Ne szarj oda, ahonnan eszel!” Ne túlozz, és még az sem árt, ha kicsit utána nézel, hogy az amit ajánlasz, az valóban arra képes e, amit állítasz róla! Ne támaszkodj, feltétlenül a reklámba, vagy a médiába propagált dolgokra, többet elmond a tapasztalat! Ez csak egy jó tanács, mint az is, hogy igyekezz a lehető legnagyobb kedvezményt adni, amit csak tudsz, hiszen ha így juthatsz Te Magad is kedvezményekhez a rendszeren belül! 


Itt felhívom még pár dologra és lehetőségre a figyelmet!
A feltett szolgáltatás csak akkor jelenik meg a szolgáltatások alatt mások számára, ha szolgáltatás neve rublikája alatt lévő „Rejtett” és „Látható” gomb közül bejelölöd a „Látható” gombot! Ez azért van ott, mert ha ideiglenesen szüneteltetni akarod a szolgáltatást, nem kell letörölnöd, elég ha ráklikkelsz a „Rejtett” felirat gombjára! 
Másik fontos dolog, hogy megadhatod weboldalad linkjét, és szolgáltatásodat tüzetesebben átnézheti ott az érdeklődő!
Módodban áll illusztrációs képet is feltenni szolgáltatásodról, amit javaslok is, vagy akár GPS koordinátát megadni! 
Figyelj arra, hogy a leírás megadásánál ne felejts el fontos adatokat megadni, mint telefonszám egyeztetéshez, cím, nyitvatartási idő…, egyebek!
Még egy kiegészítés ide! Azok akik „Vendéglátás” szolgáltatást választották ki (Éttermek, büfék…, lehetőségük van megadni azt is, hogy milyen kategóriájú ételeket szolgálnak fel (vegetáriánus, vegán, diétás…), illetve több turisztikai honlapon is megjelenhetnek. 
Ha minden megvan, mentsd le alul a „Mentés” gombra klikkelve a kitöltött lapot!
Ha ezzel megvagy, még nem aktív a szolgáltatásod!
Klikkelj a felső menüsor, alsó sorában lévő „SZOLGÁLTATÁSOK” menüpontra!


Mint láthatod, megjelent az „Új szolgáltatások” felirat alatt első felvitt szolgáltathatásod, amit persze követhet több is, és ide kerülnek majd egymás alá.
Azt is láthatod, hogy azt írja, „Nincs aktiválva”. 
A felvitt szolgáltatásod sorában, a sor végén 3 lehetőséget találsz!
- „Szerkesztés” Erre klikkelve, újra szerkesztheted a szolgáltatásod szövegezését a jövőben!
- „Aktiválás” feliratú gombra klikkelve indítod el szolgáltatásod aktiválását, hogy azt mások is láthassák, felkerüljön a honlap kínálatába. 
- A „Törlés” gomb segítségével, végleg törölheted a kiválasztott szolgáltatásod! 
Jelen esetbe nyomj az „Aktiválás” feliratra!


Információkat olvashatsz röviden a szolgáltatásod megjelenésének feltételéről.
Ismét válaszd az alul elhelyezkedő „Aktivál” gombot, melynek következtében KREDIT-edből levonásra kerül az aktuális díj.
Amennyiben elfeledkeztél volna feltölteni a megfelelő mennyiségű KREDIT-et, úgy, a rendszer kérni fogja, hogy tedd meg, mert addig nem tudja aktiválni szolgáltatásod. 


Aktiválás után megjelenő felület mutatja, hogy sikeres volt e az aktiválás. 
Válaszd a felső menüsorban lévő „SZOLGÁLTATÓK” menüpontot, klikkelj rá és ellenőrizd, hogy megjelent-e szolgáltatásod!


Ha jól csináltuk, így fogod látni szolgáltatásod!
Érdemes rátekinteni többször a szolgáltatások menüpontra a szerkesztési felületen, mert folyamatosan bővítem a kategóriáját, ahogy az szükséges, és érdemes a megfelelő kategóriába áttenned! 


 

Vissza