jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Multifunkciós tabletta (200 g) 1 kg


Vissza a kinálati lista elejére <<<

Vegyi áruk » Egyébb vegyi áruk

Azonosító: KVM 2838
Kiszerelés: 1 kg (5x200g)/doboz

3993 Kr/db

Rendeléshez be kell jelentkezni!

Multifunkciós tabletta (200 g) 1 kg

Alkalmazás célja
Ivó- és fürdővíz csírátlanítására (fertőtlenítésére) szolgál. Hatástalanítja a szerves eredetű szennyeződéseket, így a bőrt, napolajat, zsírokat, hajcsomókat. Csak hosszú távú fertőtlenítésre használható! Ne használjuk alkalomszerű sokkezelésre, pl. algásodás esetén!

Tulajdonságok
A 200 g-os Multifunkciós Klórtabletta 86% aktív klórt tartalmazó, lassan oldódó tabletta. A pH – értéke semleges, teljesen feloldódik, bármilyen keménységű vízhez használható.
Adagolás helye
A legjobb merítőkanállal vagy bójával a vízbe tenni. Fontos: Fólia-, műanyag, vagy klórra érzékeny bevonattal ellátott medencék esetén ne helyezzük közvetlenül a felületre a klórtablettát (fehér foltok). Figyelem
Rendeltetésszerű fertőtlenítéshez 0,3–0,6 mg/l szabad klórra és 7,0 - 7,4 közötti pH-értékre van szükség. Az ellenőrzést pl. gyorstesztekkel végezzük. Klórérték beállítása: lásd az „Adagolási mennyiség – Első hozzáadás“ c. fejezetet. A szabad klór mennyisége szerves klórvegyületekben csak hibával mérhető.

Ipari területen ezért csak szervetlen Klórgranulátum 56% készítménnyel végezzük a fertőtlenítést. Adagolási mennyiség (irányértékek) Normál adagolás: 1-2 tabletta 200 g/25 m3 A 200 g-os multifunkciós tabletta kb. 1 hét alatt oldódik fel. Első feltöltés: A klórérték beállításához használjunk gyorsan oldódó Klórgranulátum 56% készítményt vagy 20 g-os klórtablettát.

Tárolás
Az eredeti csomagolásban, hűvös és száraz helyen tároljuk. Gyermekek elől elzárva tartsuk! Ne tároljuk együtt savakkal, mert savakkal érintkezve klórgázt fejleszt!
Ne érintsük meg kézzel, különösen ne nedves kézzel a klórtablettát.

Alkotórészek
Tri – Chlor – Isocyanur - savak,
biocid, flokulálószer

Veszélyes alkotórészek
Tri – Chlor – Isocyanur - savak

Cas szám: 87-90-1
Biocid jegyzékszám: BT101030
Bejelentés száma: OKBI/837/2003
Magyar azonosító: B-001077
Orsz. Tiszt. Hiv.: OTH-3478/2005