jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Fontosnak tartom ezeket! - ez nem MLM

Fontos tudni, hogy…

Ismerd meg, hogyan válhatnak a helyi termékeid és szolgáltatásaid egy nagyobb közösség értékes részévé. Tudj meg többet arról, hogyan támogatja az önellátó rendszer a kölcsönös előnyöket és a közösségi együttműködést. Olvass tovább, és csatlakozz a változás részévé válók táborához!

(AI)

Említettem már sokszor, hogy engem nem ugyanaz hajt, mint az üzletembereket, politikusokat és egyéb másokat irányítani, vagy azokon keresztül érvényesülni akaró embereket! Sajnálom, hogy sokan képtelenek vagytok elhinni, de ez ellen nem tudok mit tenni, és nem is nagyon akarok. Nem csak az embert igyekszem elfogadni olyannak, amilyen. Azt is, amit éppen képvisel, vagy létrehozott, akár egyénileg, akár csoportosan. Nem kívánok sem egyént, sem csoportot megfosztani saját identitásától... Bővebben...

- Központba beszállított terméket – azaz vállalod, hogy idehozod az általunk megadott időre – az egész ország területére eljuttatjuk! Érdemes a háztáji saját termékeket hozni!!!

- A támogatói díj nem kötelező, ettől még felviheted a termékedet, de ne várd el tőlem, hogy a támogatói díj befizetése nélkül – szinte – beszerzési áron juttassam el hozzád, amire szükséged van, hiszen emberek dolgoznak azon, hogy kiszolgáljanak téged! Nem beszélve arról, hogy ennek a rendszernek saját „bankja” van, és azt is fent kell tartani. Pont ezek a támogatói díjak segítik elő, hogy ne legyetek kizsákmányolva továbbra is. Ha nem éri meg, ne add be! Ilyen egyszerű!

- A helyi és a bioreform termékek a legfontosabbak és leggazdaságosabbak! Ha olcsón teszed a rendszerbe, olcsón jutsz hozzá más termékekhez és szolgáltatásokhoz! Ne pénzben gondolkodj! Ha csak előállított javad 10%-át ajánlod a rendszernek fél áron, maximum 5%-ot bukhatsz, ha a 100%-ot vesszük! De nem buksz, hiszen te magad is hozzájutsz így máshoz, legyen az termék vagy szolgáltatás, ráadásul az ország egész területén!

- Ha hasonló rendszert működtetsz – egy adott területen – csatlakozz, és legyél „100-as” ellátó!

Drága „barátaim”! (Remélem, nem sért senkit a megszólításom!)

Engedjétek meg, hogy ez úton „verjek belétek” egy kis hitet, hogy aki már beregisztrált a LÉTÜNKÉRT.hu oldalra, annak figyelme és tenni vágyása ne lankadjon, vagy éppen most aktivizálódjon. Bár az is lehet, hogy a következő pár mondat nem éppen aktiváló hatást fog kifejteni, de feltétlenül el kell mondanom.

Ez nem MLM- vagy egyéb rendszer! Ez egy önellátó rendszer, mely befektetett energiákat igazságosan (legalábbis erre törekszik) osztja vissza! Én nem szolgáltatok neked! Szívességet teszek, amikor a közös beszerzést, korrekt tájékoztatást, az egymás közti cserék lehetőségét építem. Persze ez nekem is jó, ha a jövőbe tekintek. Szeretném, ha ezt tudomásul vennétek! Ha nem tudsz barátként jönni, másképpen ne gyere! Ha véletlenül valami rosszul sül el, az nem azért lesz, mert én téged bosszantani akarlak, vagy ki akartalak veled basszarintani. Én képes leszek bocsánatot kérni, utánanézni, mi történt, és milyen okból, majd tájékoztatni téged. Te meg legyél képes megbocsátani, sőt, elvárások nélkül élni ebben a közösségben, hiszen ennek megvalósítása biztosítja számodra, hogy nem csalódsz!

Sok idő telhet el a rendszer feltöltésével. A kínálatok és szolgáltatások folyamatos bővítése olyasvalami, mint ha éppen feltöltenénk egy áruházat. Amíg ez a folyamat tart, igyekszünk a felmerülő igényeket kielégíteni abból, ami eddig van. Bárki, bármit is tölt fel a rendszerbe mint cserealap, legyen türelmes, mert a folyamat része az, amit most csinálunk, és elvezet oda, amit maga a honlap ígér!

Figyeljetek oda, amikor terméket vagy szolgáltatást ajánlotok helyileg vagy nagyobb körben, az legyen mindig olcsóbb a piaci árnál, hiszen ti magatok is így juttok majd kedvezményekhez!

Nagyon fontos lenne, ha a helyi kisboltosok (családi vállalkozású) kereskedők lennének a „100-as” ellátók, úgy, hogy kezdetnek boltjukat szolgáltatásként teszik fel, és idővel, már csak – a taglétszám növekedésével – tagokat szolgálna ki! Akik most „100-as” ellátók, tartsan

ak ki addig, amíg fel nem töltődik a rendszer, aztán legyenek aktívak, vagy válasszanak helyi kisboltosokat maguk helyett a megfelelő időben, ha ők maguk nem akarják majd ezt csinálni!

Addig is, kísérjétek figyelemmel a honlapon zajló folyamatokat!
Köszönet – a többi ember nevében – azoknak, akik segítettek eddig is tagdíjjal, saját életük jobbá tételében!

 

2014.09.09.