jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Hit, mint építő erő.

Vissza

Kicsit hülyén fest, hogy segítséget kérek Értetek. Ti, kik ezt olvassátok, magán emberek, cégvezetők, cégtulajdonosok. Ti, kinek még jól megy, és Ti, akiknek nem. Gondolom, az utóbbiak vannak többen, mégis Nekik kellene legjobban megérteni, hogy „áldozni” kell a „jövő oltárán”, ha egy szebb életet akartok. Azok, akiknek most még van jócskán mit a tejbe aprítani, azok is megnyílhatnának e kérés felé egy kicsit!

Persze, igaz, én vagyok a „bolond”, miért kezdtem olyanba, aminek a kimenetele kétes, és üzletileg nem rentábilis? 
Nos, vannak üzletemberek, Ők számolnak, és esetleg le is nyúlnak dolgokat az érvényesüléshez. Én nem vagyok üzletember, én a „bolond” vagyok, és nem számolok, egyszerűen HISZEK.     Hogy miben? Az emberekben, és az aktualitásának abban, amit teszek Érted ép úgy, mint magamért, és utódainkért. Miért hiszek még mindig, amikor már annyiszor átbasztak? Kérdezte ezt már tőlem nagymenő vállalkozó is, akit ismertem, de én csak ennyit mondtam szemébe nézve: „Azért Gábor, mert az emberekben bízni kell…!” Gábor sajnálkozó, és megvető szemmel nézve legyintett. „Te nem vagy normális!” – és tovább állt. 

Tudjátok, „Gyerekek”, én nem érzem magam átbasszarintva, mindegy, mi történt, mennyi anyagit nyúltak le. Leszarom. Nem az hajtott, és most sem ez hajt. Igaz – megnyugtatásként mondom – most már nem tudnak, vagy csak nehezen „lenyúlni” a jövőben, mert a Közösségben azért vannak pénzügyesek is, akik segítenek, és tiszta szívvel. 

Függetlenül attól, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a valóságot nem a pénz építi fel, hanem a gondolat, a szó és a tett, szükség van pénzre is a Közösség építéséhez. Hogy miért? Mert a társadalmi tudat, és a törvények is a pénzhez vannak kötve, és csak pénzért akar az építő tudat, és kéz felszabadulni sok esetben. Majd ha többen gondolkodnak úgy mit én esetleg, akkor nem lesz szükség pénzre, vagy legalábbis nem ilyen formába, hogy kizsákmányolás létre jöhessen. 

Mi Földlakók roppant primitív lények vagyunk. Na, ne sértődj meg! Nincs miért! Te milyen fajnak tartanád azt, mely képes önmagát és környezetét is elpusztítani csupán kapzsiságból, és félelmei miatt? 

Olyan erős a pénzhez kötött tudat, hogy ennek a SZABAD RENDSZERNEK a felépítése sem lehetséges jelenleg nélküle, de amikor egy bizonyos határt átlép, az elmék felszabadulnak majd, egy tévhit nyomása alól. 

És még valamit! Minden új dolognak, változásnak a beindítása azért nehézkes, mert nincs rá kereslet, csak „költsége” van, míg nem ismerik meg. A média tulajdonosai könnyű helyzetben vannak, mert bármilyen szart letudnak nyomni az emberek torkán, bármire keresletet teremtenek. 
Igazán bolondnak kell lenni, ahhoz, hogy valaki, aki nincs birtokában ilyen lehetőségeknek – amit csak pénzzel lehet elérni – belefogjon valami olyasmibe, ami még nincs a köztudatban. Lehet az bármilyen jó célt szolgáló dolog. 

Éppen ezért, arra kérlek, támogasd a Létünkért Közösséget, ahogy csak tudod! 

Barátsággal: a „bolond”

2015. június 18.

Vissza